Anul 2000

 

 Mitu Şt, Neagu M, Frumuşanu G-Benchmarking, 168 pag., 170x240 mm, 2000.

Aşa cum arată autorii lucrării, Benchmarking-ul este o căutare a celor mai bune practici care vor conduce la o performanţă superioară a companiei. Această carte demonstrează cum trebuie conduse investigaţiile, cum se analizează şi se evaluează oportunitatea pentru schimbare şi cum se face un plan de acţiune pentru a obţine beneficii semnificative.

 

CONTENTS

 Oancea N, Fetecău C, Totolici S - Calitatea totală. Strategii şi tehnici, 130 pag., 170x240 mm, 2000.

Lucrarea prezintă o sumă de tehnici pentru dezvoltarea calităţii continue la nivelul afacerilor, în general. Sunt dezvoltate teme de mare interes în domeniu cum ar fi: Strategii de succes pentru calitatea totală, Interviul- o cale pentru îmbunătăţirea calităţii, satisfacerea totală a cerinţelor clientului etc.

 

CONTENTS

 

 Oprea L - Bazele nutriţiei peştilor, 154 pag., 170x240 mm, 2000.

Scrisă de un cunoscut specialist în domeniu, în lucrare sunt prezentate principalele aspecte teoretice şi practice în domeniul nutriţiei peştilor. Sunt analizate calitativ şi cantitativ substanţele nutritive, metabolismul şi factorii care îl influenţeză. Cursul se adresează studenţilor şi specialiştilor din profil.

 

CONTENTS

 

 Cănănău N, Gurău Gh, Gonzalez-Barajas A, Cazacu N - Instrumentele calităţii. Tehnici preventive, 182 pag., 170x240 mm, 2000.

Sunt descrise instrumentele şi tehnicile care au ca obiectiv urmărirea, în timp real, a modului în care se desfăşoară procesul privind calitatea produselor şi serviciilor. Sunt prezentate aşa numitele tehnici ale prezentului, care uşurează intervenţia operativă pentru menţinerea sub control a proceselor şi a tehnicilor viitorului care conduc la aplicarea unor măsuri ce elimină erorile.

 

CONTENTS

 

 

 

 Gurău Gh, Cănănău N, Cazacu N, Dima O, A.Gonzalez-Barajas - Evaluarea şi certificarea sistemului calităţii, 144 pag., 170x240 mm, 2000.

Autorii prezintă evaluarea şi certificarea sistemului calităţii ca pe un examen metodic şi independent care se realizează pentru a determina dacă activităţile şi rezultatele relativ la calitate, satisfac dispoziţiile stabilite.

 

CONTENTS

 

 

 

Anul 2000 – pagina3 | Pagina principală | Anul 2000 – pagina 5