Anul 2000

 

 Veja V-Cahier de grammaire vol I, 54 pag., 150x210 mm, 2000.

Broşura se vrea o inaugurare a unei serii de caiete de gramatică care vor contribui la fixarea anumitor cunoştinţe pentru începătorii în studierea limbii franceze. Cartea este structurată pe trei secţiuni: un minim de reguli gramaticale pentru comunicare, un set de exerciţii pentru evaluarea performanţei individuale şi teste pentru autoevaluare.

 

CONTENTS

 Dima S-Cahier de conversation, 56 pag., 150x210 mm, 2000.

Caietul de conversaţie este primul dintr-o serie de cursuri practice de franceză, prezentate sub forma unor dosare independente. Fiecare dosar conţine elementele teoretice, cunoştinţele de limbă actualizate, expresii utile, exemple de dialoguri şi exerciţii. Studenţii au ocazia să stabilească legături în cadrul unui dosar, dar şi de la un dosar la altul.

 

CONTENTS

 

 Dragomir D- Şapte lucrări de birotică sub EXCEL, 34 pag., 210x295 mm, 2000.

Specific biroticii, autorul expune într-un cadru sintetic şi practic posibilităţile principale de explorare a programului EXCEL, tehnicele de lucru şi personalizarea interfeţei dintre EXCEL şi utilizator. Aplicaţiile sunt descrise cu atenţie, printre care folosirea EXCEL pentru întocmirea bilanţului de cheltuieli, a statului de plată, evidenţa personalului etc.

 

CONTENTS

 

 Veja V-Cahier de grammaire vol II, 50 pag., 150x210 mm, 2000.

Caietul este destinat studenţilor din anul I de studii în filogie franceză şi pune în discuţie o serie de probleme dintre cele mai interesante ale gramaticii franceze-cunoaşterea folosirii formelor modale în diferite tipuri de subordonate. Ca şi volumul precedent, caietul conţine repere teoretice, exerciţii de evaluare şi de autoevaluare cu soluţii.

 

CONTENTS

 

 

 Gratie L-Calculus pentru ingineri, vol. I, 188 pag., 170x240 mm, 2000.

Calculus – calculul diferenţial şi integral se adresează studentului care se pregăteşte să devină inginer. Sunt tratate unitar capitole ca: elemente de topologie, serii numerice, şiruri şi serii de funcţii, serii de puteri, serii trigonometrice, funcţii de mai multe variabile, teoria diferenţială a funcţiilor reale de mai multe variabile, toate cu exerciţii.

 

CONTENTS

 

 

 

| Pagina principală | Anul 2000 – pagina2